Anonymous: Noi suntem legiune

Misterioasa grupare Anonymous se mandreste ori de cate ori are ocazia cu sloganuri precum „Noi suntem Legiune” si „Noi nu iertam”, ce au devenit foarte populare in randul fanilor. Acestea ne aduc aminte de urmatorul verset din Noul Tesatment:

„Si strigând cu glas puternic, a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiule al lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Te jur pe Dumnezeu sa nu ma chinuiesti.8.  Caci îi zicea: Iesi duh necurat din omul acesta.9.     Si l-a întrebat: Care îti este numele? Si I-a raspuns: Legiune este numele meu, caci suntem multi” Marcu 5:7-9

Asadar, cine se mai identifica cu apelativul „Legiune”? Demonii.

Daca in realitate gruparea Anonymous reprezinta o falsa opozitie, controlata tot de acelasi sistem (impotriva caruia se declara)?

Cu o lume exasperata de controlul din ce in ce mai asupritor al organului de stat, e usor de vazut cum Anonymous poate profita de emotiile negative ale tuturor oamenilor, avand nu numai capacitatea de a le amplifica ci si aceea de a le transforma in actiune. Occupy! Stiati ca in spatele „Uniti Salvam” se afla banii lui Geroge Soros, acest sinistru personaj globalist ce recent chema Europa la razboi impotriva Rusiei.

In sustinerea ideii ca Anonymous este doar o forma de opozitie controlata, clipul de mai jos ne prezinta indicii demne de luat in seama: prezentarile sofisticate, timp de emisie TV foarte generos pentru o grupare anonima de „hackeri”, similitudini in comunicare vizuala si verbala cu Natiunile Unite si Eurovision, (logo similar, sloganuri similare) si multe altele.

 

ows2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s