Video: Jim Carrey, recunoaste ca e ocultist de rang inalt

„I’m a senior member of the illuminati”

O recunoaste singur, desigur glumind. Daca stim ca masonii ascund adevarul la vedere atunci ne asteptam si de la Jim sa faca acelasi lucru. Apare in direct ca un hibrid denumit Helvis (Hell + Elvis) cu coarne si cu ochii rosii.  Bineinteles lumea nestiutoare va crede ca este doar o coreografie amuzanta.

A mai fost prezent si la showul lui Jimmy Fallon ridiculizand semnul triunghiular facut cu mana adeseori de „artisti” precum Beyonce, Jay-Z, Kanye West si multi multi altii.

 

Vigilant Christian il expune foarte bine pe Jim Carrey in clipul de mai jos. Acum intelegem mai bine de ce joaca in filme ca un adevarat „dereglat”. Zvonuri ca actorul american este un preot satanist de rang inalt au circulat de ceva vreme la Hollywood insa acum acesta le confirma singur chiar prin comportamentul sau autoironic. Aceasta este tehnica clasica a ocultei Illuminati, ori de cate ori se descopera cate ceva, se mediatizeaza imediat o varianta de ridiculizare a adevarului, pentru a nu mai fi luat in serios de marea majoritate a oamenilor. In acest fel, adevaruri tulburatoare continua sa se perinde pe ecranele televizoarelor, la ore de maxima audienta.

 

Acum ca stiti pe cine serveste, stati deoparte de toate filmele lui dar si de sfaturile lui. Pentru cine nu stie, Jim Carrey este si o populara sursa de „inspiratie” in ceea ce priveste „spiritualitatea” moderna, fiind un fan infocat al „maestrului” New Age Eckart Tolle.

„We are all one” este „sloganul” neoficial al Noii Ordini Mondiale, promovat de toate miscarile ecumeniste si de „religia” New Age, religia viitorului. In realitate inseamna o uniune completa in virtutea valorilor tolerantei, in care homosexuali, transexuali si hetereosexuali deopotriva vor trai impreuna in „armonie” cu aceleasi convingeri morale si spirituale, avand o singura religie si un singur guvern, ce le va asigura prosperitate si pace.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s