Dulce-i viata cu doi tati

Nicolas locuieşte cu tatăl său, Sebastian… şi cu celălalt tată, Pablo. Aceasta este premisa unei broşuri finanţate de Uniunea Europeană şi pe care Mişcarea pentru Eliberarea şi Integrarea Homosexuală (MOVILH) o va distribui în aproximativ 500 de grădiniţe din Chile sub auspiciile Consiliului Naţional Preşcolar (JUNJI). Unităţile JUNJI ţin de Ministerul Educaţiei şi primesc copii din familii cu venituri mici, care nu îşi permit să meargă la grădiniţe private.

In brosuraz, puteti vedea cum Nicolas, impreuna cu cei doi tati, incearca sa le explice colegilor „ce viata normala duce”, concluzionand ca „nu ar renunta la o astfel de familie, pentru o alta”. Cartea prezinta viata de fiecare zi a lui Nicolas, si chiar intalniri intre cei doi tati si mama acestuia.

doi-tati

Autorii marturisesc ca au urmarit ca aceasta carte sa ii vizeze pe copiii cu vârste cuprinse între 3 si 6 ani – „o varsta la care copiii încep să pună întrebări despre propriile origini și sunt intrebati, despre familia lor, de către colegii lor”.

Iata deci cum se produce indoctrinarea copiilor inca de la cea mai mica varsta. Sa ne amintim insa cuvintele Mantuitorului nostru din Evanghelia lui Marcu:

„Si cine va sminti pe unul din acestia mici, care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui daca si-ar lega de gât o piatra de moara si sa fie aruncat în mare.”

Petra Thorn a adaptat cartea sa „Povestea familiei noastre”, cu ajutorul Lisei Green, care este o mamă lesbiană a trei copii conceputi prin inseminare de la un barbat donator.

Autorii au pus la dispozitia cititorului chiar si unele rame foto, la începutul și la sfârșitul cărții, astfel încât părinții sa poata adauga fotografii, „pentru a le face propriilor copii continutul mai personal”. Ambele metode de inseminare (asistată medical DI și auto-inseminare) sunt explicate, de asemenea, pentru a personaliza cartea.

Puteti vedea aici brosura integrala

„Sa nu te culci cu barbat, ca si cu femeie; aceasta este spurcaciune. (Levitic 18,22)”

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s