Noua Ordine Mondiala: Rockefeller admite conspiratia

David Rockefeller, un nume notoriu in elita globala, unul din cei mai bogati oameni ai planetei, a declarat in cartea sa Memoirs:

„De mai bine de un secol, extremisti ideologici din ambele capete ale spectrului politic au profitat de incidente foarte mediatizate precum intalnirea mea cu Fidel Castro pentru a ataca familia Rockefeller pentru influenta exagerata pe care ei pretind ca o avem fata de institutii politice si economice americane. Unii chiar cred ca facem parte dintr-o grupare oculta lucrand impotriva interesului Statelor Unite, caracterizand pe mine si familia mea ca fiind globalisti si conspirand cu altii din toata lumea pentru a construi o noua structura globala, mai integrata, o lume unita, daca vrei. Daca asta este acuzatia, atunci ma declar vinovat si sunt mandru de asta.”

Cu toate acestea, unii oameni inca refuza sa accepte faptul ca Noua Ordine Mondiala, viziune declarata public de George W. Bush dar si multi alti lideri globalisti, este o realitate si nu doar o teorie conspirativa. Situatia devine cu adevarat serioasa cand realizezi ca acesti politicieni impart aceasta viziune a unei noi lumi cu lideri renumiti din masonerie.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s