Video: Bill Gates explica cum putem depopula planeta eficient

Nu mai e nici o conspiratie, se admite pe fata. Bill Gates ne explica cum putem reduce populatia planetei prin vaccinuri, servicii medicale si controlul reproducerii.

 „The world today has 6.8 billion people. Now if we do a really great job on new vaccines, healthcare, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15%.”

Daca ar putea sa inceapa cu dumnealui ar fi grozav. In realitate planeta are suficiente resurse pentru a sustine mai bine de 20 de miliarde de oameni. Problema sta in acapararea si folosirea iresponsabila a resurselor, cauzata corporatii impreuna cu stilul de viata extravagant si iresponsabil al civilizatiilor vestice capitaliste (si nu numai). Ideea ca populatia trebuie redusa pentru supravietuirea rasei umane este o minciuna care sustine ideea depopularii planetei, idee profund antiumana, diabolica. Este doar o parte din planul elitei globale pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Conform principiilor enuntate pe deja faimoasele placute de la Georgia, populatia pamantului nu trebuie sa depaseasca 500 de milioane de oameni, acesta fiind idealul masonilor pentru controlul absolut.

georgia-guidestones-top-commandments

Bill Gates este recunoscut de majoritatea oamenilor ca un adevarat binefacator, in principal datorita fundatiei sale Bill & Melinda Gates, fundatie ce „investeste” miliarde pentru a „ajuta” oamenii defavorizati din Africa. In realitate ei urmaresc depopularea prin sterilizarea femeilor, vaccinuri, organisme genetice modificate si multe alte strategii inteligente. Chiar si cand le prezinti adevarul in fata, oamenii refuza sa inteleaga cine este Bill Gates cu adevarat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s